donderdag 20 mei 2010

Meringue




Na het maken van Rabarber Curd bleven er eiwitten over. Het is natuurlijk zonde om deze weg te gooien en met wat suiker, fruit en mascarpone heb je binnen de kortste keren een heerlijke meringue.

zondag 16 mei 2010

Tomaten



Ik eet vanavond Bruschetta als voorgerecht gemaakt met deze mooie vleestomaten die gewoon te koop zijn bij Albert Heijn. Mooi toch?
Bruschetta met tomaat:
Neem een paar plakken lekker stokbrood en gril deze aan beiden zijde onder de gril, bbq of in de broodrooster. Smeer ze in met een teentje knoflook en doe nog kort terug onder de gril. Snij de tomaat in kleine blokjes en leg deze op de broodjes strooi er wat peper en zout op en druppel er een kleine beetje olijfolie over.
Eet smakelijk!

zaterdag 15 mei 2010

Chocoholic Café


De geel/witte (sier) snoepjes van Chocoholic Café heb ik van mijn zus kado gekregen uit Japan toen zij daar was om Tas-ka te promoten. Naast deze leuke snoepjes verkopen ze ook schattige keuken-, interieur- en modeaccesoires in de webshop.





woensdag 5 mei 2010

Lara Ferroni




De mooie foto´s bij het bericht "Rabarber" zijn gemaakt door Lara Ferroni op haar website heeft ze nog meer mooie foto's van groenten, fruit, kruiden, gerechten en leuke restaurantjes.