maandag 28 juni 2010

Tas-ka




Tas-ka verkoopt allerlei prachtige woonaccesoires. Met de producten voor de keuken en de eettafel dek je gemakkelijk een gezellige en zomerse tafel. Over een aantal maanden opent Tas-ka een winkel in Den Haag tot die tijd kan je ook alles in de webshop bestellen.

maandag 21 juni 2010

Tas-ka open atelier



Afgelopen zaterdagochtend organiseerde Tas-ka wederom een open atelier. Baasar heeft voor een zoet hapje gezorgd bij de koffie en thee. Na een geslaagd en gezellig open atelier hebben we ons klaargemaakt voor de voetbalwedstrijd Nederland-Japan waar natuurlijk een lekkere snack niet mocht ontbreken.

vrijdag 11 juni 2010

Verjaardagstaart



Bij een verjaardag kan de taart natuurlijk niet ontbreken. Met deze mooie kersen heb ik volgens Frans recept een clafoutis gemaakt.

maandag 7 juni 2010

Tomaat-geitenkaastaart



Na het buffet dat ik voor de zestigste verjaardag van mijn vader had gemaakt bleek ik tomaten en geitenkaas over te houden. Afgelopen weekend heb ik hier deze taart van gemaakt. Ik hoop dat Marjolein en familie kracht hebben kunnen putten uit de taart om weer een middag flink te kunnen klussen.

dinsdag 1 juni 2010

De grote dag!





Afgelopen weekend was het zo ver, ik mocht de catering van de bruiloft van Hester en Till verzorgen. Zie hier het resultaat van het buffet.