Baasar

woensdag 10 februari 2010

Stewed pears






Today I made stewed pears. I love the color they get after cooking for two hours in water with sugar en lemon zest (photo on top). The pears taste great with curd as a dessert.
Gepost door Hannekes op 07:11

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwere post Oudere post Homepage
Abonneren op: Reacties posten (Atom)

Over mij

Mijn foto
Hannekes
Hannekes lunch - Hannekes taart - Hannekes borrel - Hannekes buffet - Hannekes diner
Mijn volledige profiel tonen

Blogarchief

  • ►  2013 (11)
    • ►  september (4)
    • ►  juli (2)
    • ►  juni (1)
    • ►  april (1)
    • ►  februari (2)
    • ►  januari (1)
  • ►  2012 (29)
    • ►  december (3)
    • ►  november (1)
    • ►  oktober (4)
    • ►  september (3)
    • ►  augustus (2)
    • ►  juli (3)
    • ►  juni (5)
    • ►  mei (6)
    • ►  maart (1)
    • ►  februari (1)
  • ►  2011 (25)
    • ►  december (2)
    • ►  november (3)
    • ►  oktober (4)
    • ►  september (2)
    • ►  augustus (1)
    • ►  juli (1)
    • ►  juni (3)
    • ►  mei (4)
    • ►  februari (5)
  • ▼  2010 (32)
    • ►  november (2)
    • ►  oktober (3)
    • ►  september (2)
    • ►  augustus (4)
    • ►  juli (2)
    • ►  juni (6)
    • ►  mei (5)
    • ►  april (3)
    • ►  maart (3)
    • ▼  februari (2)
      • Pastis
      • Stewed pears
  • ►  2009 (3)
    • ►  december (3)

Links I like

  • Chocoholic CafĂ©
  • Cook and Eat
  • Gontran Cherrier
  • Lara Ferroni
  • Marimekko
  • Proef
  • Public Pie
  • Studio Hartje
  • Tas-ka
  • Tas-ka Blog
  • Tastespotting
Thema Eenvoudig. Mogelijk gemaakt door Blogger.